Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Farkas" by Mo Hayder * eBook PDF Kindle ePub Free

Farkas

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Farkas
  • Author : Mo Hayder
  • Release Date : January 25, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2767 KB

Description

„SEGÍTSENEK RAJTUNK!” Ezzel az ĂŒzenettel a nyakörvĂ©n kĂłborol egy rĂ©mĂŒlt kutya az erdƑben. Vajon honnan ĂŒldöztĂ©k el? Kik remĂ©lnek megmentĂ©st ettƑl a kĂ©tsĂ©gbeesett lĂ©pĂ©stƑl?


Oliver, a dĂșsgazdag ĂŒzletember vidĂ©ki, fĂ©lreesƑ hĂĄzĂĄban lĂĄbadozik a szĂ­vmƱtĂ©te utĂĄn felesĂ©gĂ©vel Ă©s huszonĂ©ves lĂĄnyĂĄval. VĂĄratlanul kĂ©t rendƑr ĂĄllĂ­t be hozzĂĄjuk. Az egyenruha azonban csak megtĂ©vesztĂ©s, Ă©s a kĂ©t ĂĄlzsaru tĂșszul ejti a csalĂĄdot. VĂĄltsĂĄgdĂ­jat nem kĂ©rnek – de akkor mit akarnak?


Több Ă©vvel ezelƑtt egy mĂĄig megoldatlan, szörnyƱ kettƑs gyilkossĂĄg törtĂ©nt a környĂ©ken. Vajon van összefĂŒggĂ©s a kĂ©t esemĂ©ny között? A megoldĂĄs aprĂł kulcsait az olvasĂł laprĂłl lapra fölszedegetheti. MĂ©gis csupĂĄn az utolsĂł oldalakon nyĂ­lik ki a titok zĂĄrja ebben a mesterien felĂ©pĂ­tett krimiben.


Azt hiszed, tudod a megfejtést? Tévedsz! Végig az orrodnål fogva vezetnek.


„ElsƑ osztĂĄlyĂș borzongĂĄs.” Guardian

„A frĂĄszt hozza rĂĄd.” Elle

„VĂ©gig fogod rettegni.” The Times


MO HAYDER mƱvei azoknak valĂłk, akik szeretik a tökĂ©letesen megszerkesztett, sosem egyĂ©rtelmƱ szituĂĄciĂłval indĂ­tĂł krimiket. TalĂĄlĂłan fogalmaz a Booklist kritikĂĄja: „JĂłval tovĂĄbb veled marad, mint az utolsĂł lapozĂĄs.”


Free PDF Download "Farkas" Online ePub Kindle