Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Faraon salaisuus" by Graham Brown, Clive Cussler & Anna Kangasmaa " Book PDF Kindle ePub Free

Faraon salaisuus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Faraon salaisuus
  • Author : Graham Brown, Clive Cussler & Anna Kangasmaa
  • Release Date : January 02, 2017
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2110 KB

Description

Muinaisesta EgyptistÀ nousee Osiriksen kuolettava sumu.

Kurt Austin kohtaa suurrikollisen, joka tÀhtÀÀ Pohjois-Afrikan valtiaaksi eikÀ vÀlitÀ, montako ihmishenkeÀ tavoitteen saavuttaminen maksaa.

SalaperÀinen laiva pÀÀstÀÀ ilmaan myrkkyÀ lÀhellÀ Lampedusaa, ja vain muutaman minuutin kuluttua saarella ei ole enÀÀ ketÀÀn hengissÀ. Merentutkimuslaitos NUMAn erikoisprojektiosaston Kurt Austin ryhmineen yrittÀÀ pÀÀstÀ selville katastrofin aiheuttajasta. Tutkimukset johtavat heidÀt niin Egyptiin kuin Ranskaan, ja pelastaakseen miljoonien ihmisten hengen tulee tiimin selvittÀÀ muinaisten legendojen salat - onhan vastassa itse Osiris, manalan valtias.

Yhdysvaltalainen Clive Cussler (s. 1931) aloitti menestyksekkÀÀn kirjailijanuransa 1960-luvun puolivÀlissÀ. HÀnen huippusuosittuja jÀnnitysromaaneitaan on kÀÀnnetty jo ainakin 40 kielelle ja julkaistu yli sadassa maassa. Cussler yhdistÀÀ kirjoissaan reipasta seikkailua huipputeknologiaan. HÀn on tullut tunnetuksi myös meriarkeologina, syvÀnmerentutkijana ja klassikkoautojen kerÀilijÀnÀ.

Alun perin lentÀjÀksi ja lakimieheksi valmistunut Graham Brown perusti terveydenhuoltoalan yrityksen, kunnes pÀÀtti vielÀ kerran vaihtaa alaa ja ryhtyi kirjailijaksi. HÀnen esikoisromaaninsa Black Rain ilmestyi vuonna 2010. Clive Cusslerin kanssa Brown on kirjoittanut jo viisi NUMA-seikkailua.


PDF Books Download "Faraon salaisuus" Online ePub Kindle